info@nomacon.nl | T: +31 (0) 88 118 26 00

Asbestinventarisaties

Nomacon Asbestinventarisaties

Nomacon Asbestinventarisaties B.V. is een SC-540 gecertificeerd inventarisatiebureau. Tijdens een asbestinventarisatie wordt systematisch en volledig alle waarneembare asbest in een bouwwerk of object in kaart gebracht. Wij beschikken over de verplichte vakkennis om asbest en de daaraan gekoppelde risico’s voor mens en milieu vakkundig en volledig in kaart te brengen en te rapporteren. Bij renovatie of sloop is een asbestinventarisatierapport in de meeste gevallen bij wet verplicht.

Advies asbestsanering

Naast het inventariseren van asbest geeft Nomacon Asbestinventarisaties ook advies over sanering van asbest en andere potentieel gevaarlijke stoffen en stellen wij asbestbeheersplannen op voor asbest dat in een bouwwerk aanwezig is of blijft. Desgewenst kunnen wij een saneringsproject volledig begeleiden om zo de zorgen weg te nemen die vaak gepaard gaan met asbest.

Het kan wenselijk zijn om voorafgaand aan saneringswerkzaamheden een terugschaling in de risicoklasse voor de verwijdering te onderzoeken, in dit geval kunnen wij een validatiemeting conform SCi-548 voor u laten uitvoeren.

Nomacon werkt voor o.a. woningbouwcorporaties, vastgoedontwikkelaars, particulieren, overheden, de (petro)chemische industrie, de maritieme sector en sloopbedrijven/saneerders. Nomacon voert voor uw bezit als gebruiker een asbestinventarisatie in kader van sloopwerk en renovatiewerkzaamheden. Tevens bij het aan/of verkopen van een onroerend goed.

Voor een asbestinventarisatie kunt u met ons contact opnemen.

Nomacon asbestinventarisaties ascert

Registernummer Ascert: 01-D010008.01

 

 

Nieuws

 • Nomacon Asbestinventarisaties B.V. zoeken DIA – Deskundig Asbest Inventariseerder

  Wij zoeken op korte termijn een  invulling voor een ervaren of startende DIA / Deskundig...

  Lees meer
 • Nomacon nu ook voor SEM geaccrediteerd

  http://lekstroom.ondernamen.nl/nw-29486-7-3667436/nieuws/nomacon_nu_ook_voor_sem_geaccrediteerd.html

  Lees meer
 • Nomacon verzorgt alle services vanaf één verdieping!!

  http://lekstroom.ondernamen.nl/nw-29486-7-3661608/nieuws/nomacon_verzorgt_nu_alle_service_vanaf_de_3e_verdieping.html

  Lees meer
Meer nieuws
Menu