laboratorium@nomacon.nl | 088-1182680

Asbestlaboratorium

Nomacon Asbestlaboratorium

Nomacon Asbestlaboratorium B.V. is door de Raad voor Accreditatie geaccrediteerd (registratienummer I296/L582) voor de uitvoering van eindcontroles en visuele inspecties na asbestverwijdering conform NEN 2990. Voor deze werkzaamheden beschikt Nomacon over mobiele laboratoria, zodat op de locatie de uitslagen van eindcontroles vastgesteld kunnen worden.

Het kan wenselijk zijn om voorafgaand aan saneringswerkzaamheden een terugschaling in de risicoklasse voor de verwijdering te onderzoeken, in dit geval kunnen wij een validatiemeting conform SCi-548 voor u uitvoeren.

 

Geaccrediteerd voor identificatie van asbest

Wij zijn ook geaccrediteerd (registratienummer L582) voor de identificatie van asbest in materialen conform NEN 5896, deze asbestanalyses worden uitgevoerd met lichtmicroscopie (stereo –polarisatiemicroscopie). Onder deze accreditatie worden door ons ook besmettingsonderzoeken conform NEN 2991 uitgevoerd.

Nomacon werkt voor o.a. woningbouwcorporaties, vastgoedontwikkelaars, particulieren, overheden, de (petro)chemische industrie, de maritieme sector en sloopbedrijven/saneerders.

Als u een suggestie, vraag of klacht heeft die betrekking heeft op diensten van Nomacon, kunt u telefonisch of per e-mail een klachtenformulier opvragen of een afspraak maken om onze klachten-/beroepsprocedure in te zien.

 

Nieuws

 • Nomacon Asbestinventarisaties B.V. zoeken DIA – Deskundig Asbest Inventariseerder

  Wij zoeken op korte termijn een  invulling voor een ervaren of startende DIA / Deskundig...

  Lees meer
 • Nomacon nu ook voor SEM geaccrediteerd

  http://lekstroom.ondernamen.nl/nw-29486-7-3667436/nieuws/nomacon_nu_ook_voor_sem_geaccrediteerd.html

  Lees meer
 • Nomacon verzorgt alle services vanaf één verdieping!!

  http://lekstroom.ondernamen.nl/nw-29486-7-3661608/nieuws/nomacon_verzorgt_nu_alle_service_vanaf_de_3e_verdieping.html

  Lees meer
Meer nieuws
Menu